• Van Oeststraat 12
    6071 EA Swalmen

Wie jarig is trakteert!

Verkeersschool Hennie

Wie jarig is trakteert!

De maanden april, mei en juni zullen in het teken staan van ons 40-jarig jubileum.
Als je je aanmeldt in deze maanden voor het halen van je rijbewijs dan ontvang je bij het slagen een traktatie.


Na het halen van je autorijbewijs ontvang je van ons een "Slip-Trio": 3 uur durende Anti-slipcursus, Drunk and Drive en Ongevalsimulator.
Deze cursus wordt gegeven door Black Wheels Event Centrum

Anti-slipcursus
Slippen, sturen en remmen. Leer het voordat het je overkomt!
Natuurlijk kan iedereen die het rijexamen heeft gehaald een auto besturen. Maar wat als de auto door bijvoorbeeld plotseling remmen of regen, ijzel of sneeuw de grip op de weg verliest? Om de auto te blijven beheersen is het noodzakelijk dat je leert waarom de auto zijn grip verliest, hoe je hierop kunt anticiperen en als het dan toch gebeurt, hoe je moet handelen.
Na een korte theoriesessie, ga je de baan met slipvlak op en ga je aan de slag met algemene voertuigbeheersing, rem- en uitwijkoefeningen, over- (achterwielslip) en onderstuur (voorwielslip) en het oefenen van de noodstop.

Drunk and Drive
Dronken rijden is verboden, maar bij Event Center Weert leert u hoeveel impact alcohol heeft op uw rijgedrag. Met speciale alcohol brillen en in een van onze auto’s met dubbele bediening gaat u uw reflexen al rijdend
testen. We beginnen rustig (simulatie 3 biertjes) maar kunnen opbouwen tot volledig stompdronken rijden.

Ongevalsimulator
Stel je voor; je hebt een ongeval gehad met je auto waarbij de
auto kantelt en je ondersteboven in de veiligheidsgordel bekneld raakt, wellicht in de sloot. Gedesoriënteerd probeer je jezelf te bevrijden, maar hoe? Hoe kom je nu uit je auto? Wat moet je wel doen, maar wat moet je ook absoluut niet doen? Tijdens de training ongeval simulator krijg je hier uitleg over én ga je het ook zelf ervaren! Tevens krijg je een uitleg van de
Lifehammer, een levensredder in noodsituaties.


Ook bij het behalen van je motorrijbewijs hebben we wat moois voor je: één dag GRATIS motorhuur bij Motorcenter Venlo (niet in het weekend) of een cheque t.w.v. 50% korting op handschoenen bij Motorcenter Venlo met een max. van € 50,- korting.

 

  • Autorijbewijs
  • Motorrijbewijs
  • Spoedopleiding mogelijk
  • Gekwalificeerde rij-instructeurs
  • Goede prijs
  • Kwaliteit
Wie jarig is trakteert!

Up-to-date

Hoge kwaliteit

Opleiding op maat

Jaren ervaring

0
Instructeurs
0
Voertuigen
0
jaar en
0
dagen ervaring